KAMBEN

 

Kambenen, även kallade backribs, är en ofta förbisedd delikatess för den som inte är rädd för att söla ner sig. Kambenen är den del av ryggraden och bäckenet som blir kvar när karré, kottletrad och skinka skurits ut. I våra förpackningar kan man även hitta tunna revben och delar av andra ben som varit svåra att putsa rent från kött till färskött. Det finns egentligen bara ett sätt att tillreda och avnjuta kamben Ugnsgrillade.

 

 

Ugnsgrillade kamben

Till 2 port. 

1 kg kamben sprids ut på väl insmord plåt/långpanna.

Krydda med salt, peppar och grillkrydda.

Avsluta med att rippla lite flytande honung över.

Stek i varm ugn ca 250grader 20-30 min

vänd efter halva tiden och krydda andra sidan.

 

 

Äts med händerna, själv eller i sällskap av goda vänner som inte är så noga med bordsskicket.

Serveras tillsammans med klyftpotatis och en majskolv och den givna drycken till denna kulinariska höjdpunkt är givetvis en kall god lager eller ljus ale.

Vår filosofi är att ta fram kött
av högsta kvalitet från djur
uppfödda med den främsta djurvälfärden.

 

Vi vill främja en sund köttkonsumtion
där köttet valts med stor omsorg;
omsorg om naturen, djuren
och ett hållbart levene.

 

När du väljer kött, unna dig det bästa.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon