Fläskkött - styckningsdetaljer
I menyn hittar du de delar som vi väljer att stycka ut från gris. Beroende på styckningsalternativ så ingår olika, utvalda delar av dessa detaljer.
BENFRI STYCKNING
Detta styckningsalternativ är standard och det som är tillhandahålls om man inte anger önskemål om annat styckningsalternativ vid beställning av fläsk.
-
Benfri karré
-
Picknickbog utan ben
-
2-3 skinkstekar med svål (julskinka)
-
Färs av hals, tunna revben, bak/framlägg, del av bog (ca 5kg)
-
Grillben/kamben (back-ribs)
JULSTYCKNING
-
Huggna kotletter av ländrygg
-
Utskuren kotlettrad av bröstrygg
-
Benfri karré
-
1 Bogstek med ben
-
2-3 skinkor med svål (julskinka)
-
Färs av hals, tunna revben och del av bog (ca 2kg)
-
Baklägg och framlägg med ben
-
Grillben/ kamben (back-ribs)
GRILLSTYCKNING
-
Huggna kotletter av ländrygg
-
Utskuren kotlettrad av bröstrygg
-
Karréskivor med ben
-
Picknickbog utan ben
-
1 st skinka med svål (julskinka)
-
Färs av bak/framlägg, hals, del av bog (ca 3kg)
-
Grillben/ kamben (back-ribs)